Livet på macApps
Kontoret hos Bjarke Julehygge i dagene op til launch

macApps er en dansk side, hvor der bliver skrevet om innovative, intuitive og elegante apps til mac. På macApps går vi meget op i brugeroplevelsen i applikationerne og fremhæver kun de apps vi synes er de bedste.

Om macApps

Hvem

MacApps er stiftet af Mads N. Rasmussen og Bjarke Niemann Hansen. To webudviklere med med stor kærlighed til Apples produkter og de tusindvis af lækre apps der bliver kælet for rundt om i verden.

Hvornår og hvorfor

MacApps blev stiftet 1. januar 2011 som et lille projekt, der skulle give afløb for vores trang til at dele vores app-fund med andre Apple entusiaster. Vores mission er bare at hjælpe vores Apple venner med at få det bedste ud af deres produkter.

Hvor

macApps kontorer er pt. vores egne hjem, da vi endnu ikke har nogen indtægt forbundet med macApps.

Holdet bag macApps

Mads N. Rasmussen
Stifter, Designer, Skribent

22-årig Multimediedesigner med hang til at dekorere pixels. Jeg er dedikeret Apple fan og storbruger af Mac, iPhone og iPad.

Bjarke N. Hansen
Stifter, Programmør, Skribent

23-årig Datalogi-studerende fra Odense, der elsker musik, programmering og godt design. Jeg er stolt ejer af Mac, iPhone og iPad.

Oliver Madsen
Skribent

25-årig Datalogi studerende fra Odense, som bruger sin fritid på at udvikle underlige små spil til iOS, men kun når han ikke kæler med sine Apple produkter.

Tommy Bünger
Skribent

27 årig uddannet multimedie designer der arbejder som grafisk- og webdesigner. Jeg har været Mac bruger i 6 - 7 års tid, med en stor passion for Apple.. Og deres univers, og hvordan de kan drive så sund en forretning med en, lidt, forældet forretningsmetode og lukkethed.